Om oss

Agro Anlegg AS er et anleggs- og entreprenørfirma som skaper grønne og varige uteromsløsninger for næringskunder og virksomheter innenfor kommunal og offentlig sektor.

Historien vår går tilbake til 1980, og firmaet TE Ruud Utemiljø. I 1997 kom Tor Erik Staw inn på eiersiden, og ble ansatt som daglig leder. Siden har det vært enkelte eiertransaksjoner og navneskifter, men kjernen i virksomheten har bestått. Siden 2003 har bedriften båret navnet Agro Anlegg AS.

Skal vi fremheve noe ekstra i Agro Anlegg AS, er det alle våre svært kompetente medarbeidere. Det gir stor trygghet for alle ansatte å være et godt sammensveiset team. Lagfølelsen er stor, og hver eneste dag leverer våre fagarbeidere ekte håndverksarbeid av solid kvalitet, noe som tydelig vises i våre referanseprosjekter.

Agro Anlegg AS holder i dag til i store og moderne lokaler, sentralt plassert i Ski sentrum. Ved å samle hele maskinparken og all kompetansen på ett sted, har vi fått mulighet til å drive enda smartere og mer kostnadseffektivt. Dette er noe som selvsagt kommer alle våre kunder til gode.

Visjoner og verdier

Agro Anlegg AS skal være en ledende leverandør av varige, grønne uteromsløsninger. Vi er alltid kvalitetsbevisste, nøyaktige og engasjerte i alt vi gjør. Derfor skal våre kunder, i alle deler av prosessen, oppleve oss som kompetente, kunnskapsrike og leveringsdyktige.